Even voorstellen

Mijn naam is Mieke Mickers, 41 lentes jong, getrouwd met Donny en mama van 2 prachtige dochters. Ik ben opgegroeid in het kleine kerkdorp Venhorst en bijna 20 jaar geleden neergestreken in ons huis aan de Virmundtstraat.

Onlangs zag ik de oproep voorbij komen van Lokale Realisten & D66 dat ze op zoek waren naar nieuwe leden binnen hun partij. Dat wekte mijn nieuwsgierigheid.  Dus heb ik de stoute schoenen aangetrokken en mezelf aangemeld om eens samen in gesprek te gaan.

Het voelde meteen goed, veel sluit aan op wat ik in het dagelijks leven doe en ondervindt.

Ik vind het belangrijk dat wanneer je iets vindt van een maatregel of het ontbreken daarvan, dat je niet aan de zijlijn de mening geeft, maar ook echt iets kunt doen om het voor elkaar te krijgen. Alleen is maar alleen en samen bereik  je meer!

Sinds 8 jaar ben ik  penningmeester binnen het bestuur van de ouderraad op KC Berglaren. Daar heb ik natuurlijk veel te maken met de jeugd en de dingen eromheen.

Ik voel me betrokken en dat maakt dat ik me in wil gaan zetten voor de jeugd  in de vorm van de zorg, de betrokkenheid en de activiteiten voor deze groep binnen onze mooie gemeente.

 

Op 10 december jongstleden ben ik dan ook door de gemeenteraad benoemd als nieuw commissielid. De werkgroep Sociaal Domein is dus waar ik me actief voor in ga zetten binnen de partij Lokale Realisten/D66.

Wie weet tot snel.

 

Groetjes,

Mieke Mickers

e-mail: smelliw@hotmail.com

telefoon: 0623630812

 

 

Interesse in wat er gebeurt  in Gemert-Bakel ?

Alles wat in de samenleving speelt, is onderwerp van de politiek in algemeenheid en van de gemeenteraad in het bijzonder. De fractie van de  Lokale Realisten & D66 is nu met 3 raadsleden vertegenwoordigd in de gemeenteraad van Gemert-Bakel. Daarnaast zijn 9 commissieleden ( ook wel burgerraadsleden genoemd) actief ter ondersteuning van onze raadsleden in de gemeentelijke raadscommissies. Heeft  u interesse in het wel en wee van onze gemeente ? De fractie van de Lokale Realisten & D66 nodigt  u van harte uit om mee te doen. Dit kan in de vorm van het bijwonen van de vergaderingen ter voorbereiding van de commissie- en raadsvergaderingen, maar ook als vertegenwoordiger van de fractie als commissielid en wellicht later als raadslid.                                                                                                                   Heeft u interesse; neem dan contact op met Ad van Veldhoven, telefoon 06-53213197 of mail naar ad.van.veldhoven@vvag.nl

Even voorstellen