Omdat jouw stem telt!

Morgen, woensdag 16 maart, sluiten om 21.00 uur de stembussen en zal er in al onze kerkdorpen druk geteld gaan worden. In tegenstelling tot de berichten in de media hopen wij dat er volop gebruik gemaakt gaat worden van het stemrecht door onze inwoners en dat de opkomst hoger zal zijn dan 4 jaar geleden. De gemeenteraadsverkiezingen zijn namelijk hét moment waarop je je stem kan laten horen en, als je wilt, het verschil kan maken.

Voor de mensen die twijfelen; lees je nog even in, vul eventueel de stemwijzer in en ga je stem laten horen. Politiek is dichterbij dan je denkt en alleen samen met jou als inwoner kunnen we ervoor zorgen dat Gemert-Bakel een nog mooiere en fijnere plek wordt om te wonen, werken en recreëren.

Misschien verwacht je nu een stemadvies, maar dat gaan we niet geven. De keuze is aan jou als inwoner. Het enige wat wij kunnen aangeven is het volgende;

Wij, als Lokale Realisten, staan voor geen flauwekul!

Goede plannen met een financiële onderbouwing, investeringsprogramma’s zodat we niet voor verrassingen komen te staan maar ook het geven van het eerlijke verhaal naar onze inwoners toe.

Meer aandacht voor burgerparticipatie, meer en sneller bouwen waarbij goed gekeken wordt naar waar de behoefte ligt, extra aandacht voor onze ouderen, aandacht voor onderwijsgebouwen die dat nodig hebben, steun voor inwoners die in de problemen komen door de hoge energieprijzen en behoud van onze jeugdsozen en jongerencentra’s. Maar ook onderzoeken of een pumptrack/calisthenics park een toevoeging is voor Gemert-Bakel, realiseren van meer beweegtuinen en een doordachte aanpak voor de speeltuintjes die we rijk zijn in onze gemeente. Kortom, Lokale Realisten is er voor jong en oud!

Twijfel je nog? Je hebt nog tot woensdag 16 maart 20:59 uur om te gaan stemmen. Als wij een advies mogen geven; DOEN!

 

Martien Bankers

Fractievoorzitter Lokale Realisten

info@lokalerealisten.nl

Omdat jouw stem telt!