Terugblik op de raadsvergadering van 18 maart jl.

Afgelopen donderdag tijdens de raadsvergadering had de raad een volle agenda. Graag blikken we met u terug op een drietal onderwerpen die voor ons, als Lokale Realisten, belangrijk zijn.

Lees meer →

Lokale Realisten kiest voor lokale politiek

Lokale Realisten in Gemert-Bakel is vanaf maart 2021 weer een zelfstandige politieke partij. Hiermee komt een einde aan de samenwerking met de fractie D66 in Gemert-Bakel. Aanleiding hiervoor is dat Lokale Realisten zich voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2022 nadrukkelijk wil profileren als lokale partij.

Lees meer →

Het centrumplan Gemert

Het centrumplan Gemert

Lees meer →

Even voorstellen

Mijn naam is Mieke Mickers, 41 lentes jong, getrouwd met Donny en mama van 2 prachtige dochters. Ik ben opgegroeid in het kleine kerkdorp Venhorst en bijna 20 jaar geleden neergestreken in ons huis aan de Virmundtstraat.

Lees meer →

Graag stel ik me even voor

Ik ben Eliane Iven, 23 jaar en ik woon al mijn hele leven in ons mooie dorp Gemert. Met gepaste trots mag ik nu delen dat ik de nieuwste aanwas ben van de Lokale Realisten & D66 waar ik zojuist ben benoemd als commissielid! Ik kijk er enorm naar uit om me met veel enthousiasme in te gaan zetten voor onze Gemeente en natuurlijk voor 'mijn' partij.

Lees meer →

Wat ons opvalt

Ventilatiesystemen

Lees meer →

Hoe gaat het verder?

U zult wellicht denken hoe het verder gaat met het college van b en w nu zowel Anke van Extel als Inge van Dijk het wethouderschap binnenkort neerleggen. Nou, wij hebben voldoende vertrouwen in de CDA fractie in onze gemeenteraad dat deze in een goede opvolging voorziet. Willeke van Zeeland wordt voorgedragen. Zij krijgt onze volle steun en we wensen haar veel succes. Een voordracht van de volgende kandidaat wachten wij met vertrouwen af.

Lees meer →

Brandbrief naar college van B&W

Geacht college,

Lees meer →

Wordt het werkelijkheid?

Onlangs verschenen in 2 edities van het Gemerts Nieuwsblad interviews (advertorials ?) met de wethouders Steeghs en van Extel. Met het vertrek van de LEVgroep en de Rooijehoefsedijk 41 gaat het allemaal wel goed komen, zo was de strekking van de verhalen.

Lees meer →

LEVgroep Gemert-Bakel is niet meer!

Waarschijnlijk heeft u het al gehoord, gelezen of bent u, omdat u vrijwilliger bent of hulp/ondersteuning krijgt vanuit LEVgroep door hen geïnformeerd over het besluit dat genomen is over hun dienstverlening per 1-1-2021. Voor hen die het compleet ontgaan is: LEVgroep Gemert-Bakel heeft de samenwerking met onze gemeente per 1-1-2021 opgezegd.

Lees meer →